För BMW

FÖR BMW

Eftersom att vi har valt att rikta in oss främst till BMW så har vi tillgång och möjlighet till att göra mer till dessa bilar än till andra märken. Nedan listar vi en del av de tjänster vi kan erbjuda. Är det något ni inte hittar i listan så kan ni kontakta oss så ska vi se vad vi kan lösa åt er.

01

kodning

Vi erbjuder en mängd olika typer av kodningar och programmeringar. Nedan ser ni bara ett urval av vad vi kan göra. Vi erbjuder även mer kosmetiska kodningar såsom högre ljusstyrka på strålkastarna, tända blinkers, M Performance logos i mätarhus och idrive, Rolls Royce systemljud istället för BMW och mycket mycket annat!

TPMS / Däcktrycksvarning

Vi kan hjälpa er stänga av TPMS permanent. Har ni kanske inte däcktrycksvarnare på vinterdäcken eller sommardäcken så slipper ni varningen efter att vi är klara. Går att återaktivera nästa säsong igen!

EDC / Adaptiva dämpare

Har ni bytt stötdämpare och/eller fjädrar till t.ex coilovers eller om ni har sänkt bilen så kan den elektroniska dämpningen ge varningar i bilen. Vi kan hjälpa er stänga av funktionen helt och hållet så ni kan njuta av er nya fjädring.

Start/Stopp

Start och stopp systemet är antingen väldigt uppskattat eller väldigt hatat. Vi kan koda in en minnesfunktion så att bilen alltid kommer ihåg senast valda inställningen. Stänger ni av det en gång kommer det alltid vara av tills ni sätter igång det igen.

Sportväxellåda

Om ni har en BMW utan paddlar på ratten så kommer bilen ej med den uppdaterade och lite snabbare mjukvaran till växellådan. Detta kan vi enkelt aktivera för att ni ska få en sportigare känsla i växlingarna!

Programmering av ECU

Vi kan hjälpa er programmera in nya ECUer och moduler. Detta kan t.ex vara då en modul har gått sönder eller om man har installerat extra utrustning i bilen t.ex elektriska stolar eller heads-up-display.

Programmering av retrofits

Vid montering av annan utrustning såsom digitalt mätarhus, växelpaddlar eller backkamera så behövs det programmeras in i bilen för att den ska få kontakt med den nya hårdvaran. Detta kan vi självklart hjälpa er med!

02

Eftermontering

Vi kan erbjuda många olika eftermonteringar till er BMW. Beroende på generation och utrustning på er bil finns det olika alternativ, all utrustning passar inte på alla bilar. Man kan inte ta utrustning från en generation och montera på en annan.Nedan listar vi de mest populära uppgraderingarna men om ni inte hittar det ni söker i listan så kontakta oss så hjälper vi er.

Mätarhus

Vi kan installera och koda in nya mätarhus. De mest populära är de heldigitala mätarhusen.

Skärmar

Montering av original eller android skärm med inbyggd, touchskärm CarPlay och Spotify

Ratt & paddlar

Uppgradering till m-sport ratt och paddlar. Går även att enbart montera paddlar på befintlig ratt.

Backkamera

Montering av original eller eftermarknads backkamera. Fungerar precis som om den vore från fabrik.

Baklampor

Uppgradering av baklampor till originala från LCI modellen, eftermarknads lyktor eller M-Performance.

Ambient lights

Här kan vi montera det mesta. Ni kan välja placering på led strips eller välja original med lysande klimatkontroll.

03

Felsökning

Vi har en mängd olika verktyg som är specifikt till BMW. Vi kan därför hjälpa er med felsökning, kalibrering av moduler, släcka airbag lampan, ställa in serviceintervaller och mycket mycket mer!

Felkoder

Våra program är speciellt utvecklade till BMW. Därför kan vi alltid få fram de korrekta felkoderna med utökad information kring varför felkoden har uppstått samt hur man åtgärdar felet.

Kalibrering

Med våra program kan vi kalibrera enheter såsom fördelningslådan, växellådan och andra enheter för att de ska fungera korrekt med bilen. Detta kan man göra då man t.ex har bytt hårdvara.

Sprängskissar

Vi har tillgång till sprängskissar över nästan alla modeller och kan enkelt få fram exakt vilken del som behövs bytas, artikelnummer, pris och instruktioner för bytet.

Digital servicebok

Vi kan även utföra och lägga in din service i den digitala serviceboken i din BMW. Gäller F och G generationerna.

Korrekta reparationer

Vi utför alltid alla reparationer, delbyten och felsökningar efter BMWs egna rekommendationer och data. Därför kan ni känna er säkra på att er bil är i goda händer.