För Företag

Driver ni en 

bilverkstadbilfirmarekondfirma

?

Driver ni eget? Då har vi något för er! Vi samarbetar gärna med företag. Har ni en bilverkstad så kan vi erbjuda smidiga lösningar för att stänga av krånglade system till exempel EGR ventiler och partikelfilter. Vi kan även erbjuda optimeringar åt era kunder på plats hos er. Kontakta oss för eventuella frågor och samarbeten.

Smidighet

Vi erbjuder smidiga lösningar för de tjänster som de flesta företagen inte har verktyg eller utbildning för att utföra. Istället för att köpa in utrustning och träna personal hjälper vi er när det behövs.

Personligt avtal

Varje företag har olika behov av tjänster. Därför kommer vi tillsammans med er göra ett avtal som passar just era behov och krav.

Utkörning

Vi erbjuder utkörning där vi kommer till er och utför tjänsten på plats. Vi vet att som företag är det svårt att hitta tiden för att kunna åka iväg och vi har därför valt att erbjuda utkörning för att underlätta för er som företagare.

Snabb service

Vi strävar efter att alltid kunna erbjuda så snabb och smidigt service som möjligt till alla våra kunder. Beroende på vilken tjänst ni behöver så uppskattar vi att ni har arbetet utfört senast två dagar efter beställning.

Garanti

Självklart lämnar vi garanti på all vår mjukvara. Skulle slutkund få problem så åtgärdar vi mjukvaran utan någon kostnad för er eller för kunden.

Kontaktformulär